Coolblue's keuze

Coolblue's keuze

Kies het product dat bij je past

We helpen je het product te kiezen dat bij je past.
Met Coolblue's keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteitverhouding uitgezocht. Dat product is Coolblue's keuze. En we zouden 'm blind aanraden aan jou, je vriendin of je opa.
Coolblue's keuze - Specialist
 • Routers

  Met een router verdeel je het internet in huis. Deze netwerkverbinder zorgt ervoor dat meerdere apparaten tegelijkertijd online kunnen zijn, zowel bedraad als draadloos. Verbind je netwerkapparaten via wifi of met een utp-kabel met de router, en je bent op het internet.
  Onze keuze voor routers
 • Mobiele wifi

  Ook wanneer je niet thuis bent, wil je jouw netwerkapparaten met het internet kunnen verbinden. Dat kan met mobiele wifi. Met een data simkaartje en onze mobiele wifi producten zet je een wifi netwerk op, zonder internetkabel. Zo maak je - waar je ook bent - jouw eigen hotspot.
  Onze keuze voor mobiele wifi
 • Powerline adapters

  Met powerline-adapters - ook wel homeplugs genoemd - maak je van ieder stopcontact in huis een netwerkaansluiting of een wifi-hotspot. Zonder lange kabels te trekken, leid je het internet via het bestaande stroomnet naar alle kanten van het huis.
  Onze keuze voor powerline adapters
 • Access points

  Met een access point breng je wifi naar ruimtes waar het draadloze signaal van je router niet kan komen. Doordat een access point het internetsignaal ontvangt via de netwerkkabel, behoudt het snelheid. Daardoor leg je een stabiel en snel wifi-netwerk aan voor al je apparaten in huis of op kantoor.
  Onze keuze voor access points
 • Wifi repeaters

  Een wifi repeater stuurt het draadloze signaal van je router door. Omdat een repeater het signaal ook draadloos ontvangt, moet hij binnen het bereik van je router staan. Gebruik een wifi repeater daarom om je wifi op de begane grond door te sturen, maar niet voor verlenging naar de zolder.
  Onze keuze voor wifi repeaters
 • Wifi adapters

  Heb je geen (snelle) wifi verbinding op je laptop of pc? Met een wifi adapter verbind je een apparaat zonder wifi met het draadloos netwerk of upgrade je de wifi standaard van de bestaande ontvanger.
  Onze keuze voor wifi adapters

Eerder bekeken door jou